Aanbod

Hekelveld 3-4 – Amsterdam

Beschikbaar, Amsterdam

Hekelveld 3-4, 1012 SN, Amsterdam

** See English below** Wonen in hartje Amsterdam! Op een zeer gewilde locatie ligt deze speels ingedeelde maisonnette woning van circa 42m2. Gelegen op de 4e en 5e verdieping in het historische centrum met een geweldig dakterras (circa 10m2). De nette woning is grotendeels recent gerenoveerd en gelegen op eigen grond. Een unieke kans om..

1kamers
1slaapkamers

Lepelstraat 4-3 – Amsterdam

Beschikbaar, Amsterdam

Lepelstraat 4-3, 1018 XL, Amsterdam

** English below** Op een van de mooiste plekjes van de Weesperbuurt/plantage ligt dit heerlijk lichte, 2 kamer appartement op de 3e verdieping met een balkon op het zuiden. Het appartement ligt in een rustige straat, doodlopend voor autoverkeer en gelegen tussen de Amstel en de Weesperstraat. Als je bijna in het Centrum woont betekent..

2kamers
1slaapkamers

Dapperstraat 53-1 – Amsterdam

Verkocht onder voorbehoud, Amsterdam

Dapperstraat 53-1, 1093 BP, Amsterdam

** For English see below ** Heerlijk licht, ruim en goed ingedeeld 3-kamer appartement van 53m2 met royaal dakterras van circa 20m2 op het Oosten. Pluspunt voor dit appartement is dat er in de nok op de kapverdieping een berging is gelegen die gebruikt wordt als logeer-werkruimte. Deze ruimte is voorzien van een raam waardoor..

3kamers
2slaapkamers

Albertje Onosplantsoen 20 – Hoofddorp

Beschikbaar, Hoofddorp

Albertje Onosplantsoen 20, 2135 TK, Hoofddorp

**English text below** In de populaire woonwijk “Toolenburg-Zuid” staat deze ruime hoek eengezinswoning met voor- en achtertuin; serre op het Zuidoosten en ruime stenen berging aan de voorzijde. Recent zijn de 1e en 2e verdieping deels gerenoveerd. Hierbij zijn onder andere isolerende maatregelen getroffen waardoor de woning recent is voorzien van ENERGIELABEL A!! Indeling is..

155 m2perceel
5kamers
4slaapkamers

Kromme-Mijdrechtstraat 79-1 – Amsterdam

Beschikbaar, Amsterdam

Kromme-Mijdrechtstraat 79-1, 1079 KS, Amsterdam

**For English see below** Goed onderhouden en ruim 4 kamerappartement op de 1e verdieping gelegen met een balkon op het Noordoosten. Het appartement is gelegen in de gewilde wijk Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid met tal van leuke en goede winkels, gezellige restaurants en cafe’s. Met enkele minuten fietsen bevindt u zich al in het hart..

4kamers
2slaapkamers

Sem Presserhof 29 – Amsterdam

Beschikbaar, Amsterdam

Sem Presserhof 29, 1087 JE, Amsterdam

** For English see below ** Dit ruime 4 kamer appartement is gelegen in een auto vrij hofje, type maisonnette en ligt op Haveneiland-West, het levendige hart van IJburg! De woning heeft 2 woonlagen; op de begane grond 1 kamer die als werkruimte wordt gebruikt, maar ook ingericht kan worden als slaap/hobby/en of atelier ruimte…

4kamers
3slaapkamers
Ga naar de bovenkant