Aanbod

Hekelveld 3-4 – Amsterdam

Beschikbaar, Amsterdam

Hekelveld 3-4, 1012 SN, Amsterdam

** See English below** Wonen in hartje Amsterdam! Op een zeer gewilde locatie ligt deze speels ingedeelde maisonnette woning van circa 42m2. Gelegen op de 4e en 5e verdieping in het historische centrum met een geweldig dakterras (circa 10m2). De nette woning is grotendeels recent gerenoveerd en gelegen op eigen grond. Een unieke kans om..

1kamers
1slaapkamers

De Egmondenstraat 218 – Amsterdam

Beschikbaar, Amsterdam

De Egmondenstraat 218, 1024 SJ, Amsterdam

** For English see below** Geweldig ruim en licht, vier kamer appartement (ca. 78m2) met 2 balkons waarvan 1 met uitzicht op plantsoen, en met het Baanakkesrpark op loopafstand. Daarnaast beschikt dit keurig bewoonde appartement nog over 2 bergingen: 1 op de bovenste verdieping en een handige ruime fietsenberging op de begane grond welke voorzien..

4kamers
3slaapkamers

Lepelstraat 4-3 – Amsterdam

Beschikbaar, Amsterdam

Lepelstraat 4-3, 1018 XL, Amsterdam

** English below** Op een van de mooiste plekjes van de Weesperbuurt/plantage ligt dit heerlijk lichte, 2 kamer appartement op de 3e verdieping met een balkon op het zuiden. Het appartement ligt in een rustige straat, doodlopend voor autoverkeer en gelegen tussen de Amstel en de Weesperstraat. Als je bijna in het Centrum woont betekent..

2kamers
1slaapkamers

Dapperstraat 53-1 – Amsterdam

Beschikbaar, Amsterdam

Dapperstraat 53-1, 1093 BP, Amsterdam

** For English see below ** Heerlijk licht, ruim en goed ingedeeld 3-kamer appartement van 53m2 met royaal dakterras van circa 20m2 op het Oosten. Pluspunt voor dit appartement is dat er in de nok op de kapverdieping een berging is gelegen die gebruikt wordt als logeer-werkruimte. Deze ruimte is voorzien van een raam waardoor..

3kamers
2slaapkamers

Sem Presserhof 29 – Amsterdam

Beschikbaar, Amsterdam

Sem Presserhof 29, 1087 JE, Amsterdam

** For English see below ** Dit ruime 4 kamer appartement is gelegen in een auto vrij hofje, type maisonnette en ligt op Haveneiland-West, het levendige hart van IJburg! De woning heeft 2 woonlagen; op de begane grond 1 kamer die als werkruimte wordt gebruikt, maar ook ingericht kan worden als slaap/hobby/en of atelier ruimte…

4kamers
3slaapkamers

Jan Sluijterslaan 88 – Haarlem

Beschikbaar, Haarlem

Jan Sluijterslaan 88, 2033 TP, Haarlem

In nog redelijk nieuw te noemen wijk, aan de rand van Haarlem en vrij uitzicht op plantsoen ligt deze luxe en zeer ruime (circa 143m2) eengezinswoning met voor- achtertuin. De woning is smaakvol en met hoogwaardige materialen afgewerkt en ingericht. Recent voorzien van een prachtige veranda aan de tuinzijde welke geheel is af te sluiten..

146 m2perceel
4kamers
3slaapkamers
Ga naar de bovenkant