Verzekeringen

Bij het kiezen van de beste verzekering draait het niet alleen om de premie. Het gaat ook om de voorwaarden, schadeafhandeling en misschien wel het belangrijkste: de zorg die wij uit handen nemen in geval van schade of wijzigingen.

Particuliere verzekeringen

Bij Scheffer Verzekeringen & Hypotheken adviseren wij u over alle vormen van particuliere verzekeringen. Van autoverzekeringen en inboedelverzekeringen tot reis- en rechtsbijstandsverzekeringen. Door te kijken naar uw persoonlijke situatie en wensen, geven we advies waarbij risico’s zijn afgedekt en u nooit te veel betaalt. Om dit op de best mogelijke manier te bewerkstelligen doen we zaken met alle verzekeraars in Nederland en kunnen we u daardoor altijd van een passend advies voorzien.

Zakelijke verzekeringen

Voor zowel starters, zelfstandig ondernemers als ondernemers met personeel bieden wij zakelijke verzekeringen op maat. Met ruime ervaring in het bedrijfsleven en kennis van de laatste ontwikkelingen brengen we de risico’s in kaart. Op deze manier nemen we uw zorgen uit handen zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Afspraak maken?